L’Esbart Sant Marçal reviurà els seus orígens organitzant la ballada de Gitanes

L’Esbart Sant Marçal reviurà els seus orígens organitzant la ballada de Gitanes a la nostra ciutat acompanyades amb els seus músics, les colles de Parets del Vallès i Santa Eulàlia.

Trobada Esbarts 30_maig_2015Com molts sabeu, l’origen de l’Esbart Sant Marçal va ser el ball popular propi del Vallès, el ball de Gitanes. Un any, més, i per continuar amb aquesta tradició tan nostra, l’Esbart Sant Marçal reviurà els seus orígens organitzant la ballada de Gitanes a la nostra ciutat.

En aquesta ocasió acompanyaran a la colla de l’Esbart i els seus músics, les colles de Parets del Vallès i Santa Eulàlia. Serem més de 100 balladors que volem omplir de música, color i alegria el matí de diumenge.

Els ritmes i melodies tan conegudes  com son: la Catxutxa, la Masurca, el Xotis, el Vals-jota i  la Jota, seran reproduïdes per l’agrupació musical de l’Esbart i ballades amb tota l’energia que requereixen pels balladors i balladores de les colles vingudes de diferents indrets del Vallès.

L’Esbart espera una gran participació ciutadana per gaudir del diumenge de gitanes el dia 12 de Març, a les 11:30 hores a la Plaça Abat Oliba.

Comparteix: