La CGT de Catalunya inicia una campanya en defensa de les pensions públiques

El sindicat anarcosindicalista considera que davant l’imminent atac al sistema públic de pensions que s’està preparant, cal començar a activar els mecanismes de sensibilització i mobilització per a fer-hi front.

El sindicat va llençar ahir a les xarxes socials i en comunicacions electròniques a plantiles d’empreses, el vídeo “Ens estan prenent el pèl”, una crida a prendre consciència per a posar a base de la respost social i sindical que es considera necessària.

La CGT de Catalunya diu alt i ben clar que és mentida que el sistema públic de pensions no sigui viable. El que sí és inviable són els regals a empreses mitjançant subvencions des de la pròpia seguretat social, les rebaixes i desgravacions en les cotitzacions empresarials que buiden de recursos per la població, el sistema impositiu pel qual uns viuen en festa perpètua a costa del patiment dels i les treballadores.
Per això, ens estan prenent el pèl i per això cal mobilitzar i plantar cara al carrer i els centres de treball de forma decidida. Cal fer-ho col·lectivament, els diferents moviments socials i sindicats que ens sentim compromesos amb els drets de la majoria de la població davant dels interessos privats d’empreses i corporacions financeres.
El secretariat permanent de la CGT de Catalunya ha valorat de forma més exhaustiva aquestes i altres raons en el comunicat que avui s’ha fet públic ‘Ens estan prenent el pèl. Les pensions es defensen’, que marca el punt de partida d’una campanya que anirà a més a mida que passi el temps.
Accés al Comunicat del Secretariat Permanent de CGT de Catalunya.
Comparteix: