ERC denunciarà l’autobús d’Hazteoir quan vingui a Cerdanyola

La secció local d’ERC de Cerdanyola del Vallès vol mostrar un rebuig rotund i sense fissures a la campanya publicitària de l’associació ultracatòlica Hazteoir que probablement recorrerà els carrers de Cerdanyola del Vallès.

Aquest vehicle està íntegrament rotulat per fer publicitat d’un llibre que fomenta l’homofòbia, la transfòbia i vulnera els principis bàsics d’igualtat de drets i llibertat personal.

Imatge: elcorreogallego.es

Imatge: elcorreogallego.es

Esquerra demana tant a l’ajuntament de Cerdanyola, com al departament d’interior de la Generalitat de Catalunya, que iniciï les accions policials oportunes contra aquesta campanya que vulnera la llei 11/2014 reguladora dels drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, així com les ordenances municipals. En aquesta ferma postura, denunciarem l’esmentada activitat publicitària en cas que es faci dins del nostre municipi.

Comparteix: