Els mercats municipals entreguen els premis de disfresses

Els mercats municipals s’han tornat a implicar en el Carnestoltes organitzant un concurs a les millors disfresses d’enguany.

thumbnail_premio-8587 (Serraparera) copiaEls mercats municipals de Serraparera i Fontetes han volgut posar el seu granet de sorra en les festes més boges de l’any i ha organitzat un concurs de disfresses en què han participat un gran nombre de ciutadanes.

En la Llotja Municipal de Serraperera el concurs de disfresses tenia tres modalitats: Tres premis infantils individuals, tres premis Júnior i dos premis a les millors comparses.

Els premis infantils obtenien: Un cap de setmana a port Aventura el primer premi, i elsegon i el tercer premi un dia al parc d’atraccions Tibidabo. Els premis júnior tenien un cap de setmana a Port Aventura i al segon i al tercer premi es lliurava un regal d’un dia al parc d’atraccions Tibidabo. Els dos premis a les millors comparses tenien un val de compra del mercat.

El primer premi infantil va ser per la Nina, el segon per Eduardo Manostijeras i el tercer per Winnie the Pooh .El primer premi Júnior va ser per la Fada, el segon per altre Manostijeras, i tercer per la nena Burbuja. En comparses el primer premi va ser
per a la Tribu i el segon als Simpson.

thumbnail_premi mercad fontetes-8670 copiaAl Mercat Municipal de Les Fontetes es donava un premi a la millor comparsa amb 200 euros que va guanya el grup que de Calçots, i els premis d’adults van anar a: Primer premi de 100 euros a Spiderman, i el segon premi de 75 euros al noi que anava de pallasso. Un tercer premi es va lliurar a la persona que anava del personatge d’Arrow. Tots els premis es donaven amb vals de compra del mercat.

Comparteix: