Plenari del Consell d’Infants i d’Adolescents

El Consell d’Infants i d’Adolescents (CIAC), format per representants de centres de primària i de secundària, s’ha tornat a reunir el passat dilluns.

thumbnail_consell escolar-95 copiaEn el Consell s’ha recollit les propostes dels diferents centres educatius, s’ha fet la valoració d’actes que ja s’han fet com ara la cavalcada de reis on han participat, a l’igual que també ho faran com a jurat del Carnestoltes. El consell també treballa en el projecte del Camí Escolar i en les festes que es fan a la ciutat.

El Consell d’Infants s’organitza en tres comissions de treball: que són la preparació de la rebuda dels Reis d’Orient (on ja han estat presents), en la creació del logo dels camins escolars i en el repartiment del material recollit a la campanya El CIAC planta cara a la pobresa, i TU.

D’altra banda, el Consell d’Adolescents també treballa amb tres comissions: la preparació de la rebuda dels Reis d’Orient i participació en la cavalcada (que ja s’ha fet), el repartiment del material recollit a la campanya “El CIAC planta cara a la pobresa, i TU?”, i en les propostes d’activitats per adolescents en el marc de les festes de la ciutat.

L’alcalde i la regidora d’Educació han donat la benvinguda als representants en els Consells i els hi han desitjat molta sort. Tots dos han qualificat els Consells d’eina important de consulta per als diferents programes polítics que posa en marxa el govern municipal.

El Consell d’infants i adolescents de Cerdanyola és un òrgan on els infants i adolescents poden exercir el seu dret a participar, a pensar, reflexionar, dialogar i fer propostes sobre accions concretes per a transformar la ciutat.

Comparteix: