XVI Trofeu de l’Amistat – I Memorial Paco Arpide

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el XVI Trofeu de l’Amistat – I Memorial Paco Arpide al Pavelló de Can Xarau.

Amb un record de participació (255 patinadores), el Pavelló de Can Xarau s’omplia de gom a gom en el XVI trofeu de l’Amistat – I Memorial Paco Arpide, un esdeveniment que ha comptat amb la participació de 19 clubs: CPA Cerdanyola, CPA Mollet, CPA Viladecavalls, CPA Sentmenat, CPA Bigues i Riells, CPA Diadema Corbera, APASAB (Sant Andreu de la Barca), CP Sant Quirze, CN Terrassa, CP Lliçà de Vall, CP Lliçà de Munt, CPA Pallejà, CPA Vilassar de Mar, CD Sataute (Sta Brigida), CP Matadepera, Cerdanyola CH, CP Riudoms, CP Polinyà i Igualada HC. Consultar resultats.

Tots ells han volgut ser part d’aquest primer Memorial a la figura del Paco Arpide, que va ser president del Club Patinatge Artístic Cerdanyola durant tants anys, i que va estar present entre nosaltres en tot moment, en el que era el seu trofeu per sobre de tots.

El trofeu era adreçat a la iniciació, on el que prima és la germanor i que els nens i nenes se sentin com a casa i puguin lluir les seves millors gales, i on pràcticament cap club es queda sense algun premi, dels tants que es reparteixen en aquesta especial ocasió.

El Club va voler tenir un petit detall, en mostra de suport, amb la família del Paco i l’actual Presidenta, amb l’entrega d’una placa commemorativa per cadascun d’ells, i agraeix la presència de l’alcalde Carles Escolà, la regidora Contxi Haro, l’Eduard Casals, President de la Federació Catalana de Patinatge Artístic, la Montse Mata, Presidenta de la Delegació de patinatge de Barcelona i l’Octavi Moreno, President de l’Associació de l’Esport de Cerdanyola.

Comparteix: