La UPcdv presenta: “Cicle d’activitats al voltant de Mitjans de Comunicació”

La Universitat Popular de Cerdanyola – UPcdv, presenta un cicle al voltant dels mitjans de comunicació. El punt de partida serà proper dimarts 28 de febrer a les 18:30h, amb un taller sobre l’anàlisi dels mass-media i els mecanismes de comunicació, a càrrec de la periodista Cristina Mas.

La Universitat Popular de Cerdanyola presentem un cicle d’activitats al voltant dels mitjans de comunicació en sentit ampli. Amb aquest cicle, ens plantegem establir línies de treball per analitzar els mitjans i espais de comunicació que ens envolten.cicle Comunicació UPcdv-05(1)

Avui en dia tenim moltíssima informació, però… com utilitzar això en benefici de construir realitats diferents? Com ens situem davant de la informació? A través d’aquestes activitats voldríem obtenir una «foto» el més nítida possible de tot allò que ens arriba i una capacitat d’anàlisi major que la que puguem tenir actualment. Però alhora, com trobar alternatives també nosaltres, a títol personal i col·lectiu, per poder comunicar allò que vulguem de forma prou efectiva.

El Cicle de Comunicació l’hem plantejat inicialmenten cinc tallers, on parlarem dels mitjans de gran abast; dels mitjans «alternatius» independents; de la premsa local; del cartellisme, i de les xarxes socials. Quedaran molts altres àmbits (música, cinema, còmics, etc.) que no descartem tractar més endavant.

De moment us n’anunciem el primer el dia 28 de febrer, a les 18:30h a l’INS Banús, a càrrec de la periodista Cristina Mas. Aquest primer taller està plantejat, sobretot, a nivell pràctic. Farem servir ordinadors i enregistradores per poder fer pràctiques amb exemples reals amb l’objectiu de com treballar amb els mitjans per aconseguir que els temes que ens preocupen tinguin més ressó.

Esperem comptar amb la vostra participació.
Us agrairíem confirmació d’assistència per tal de poder organitzar el taller, a la nostra adreça de correu electrònic: universitatpopularcdv@gmail.com


1a Activitat Cicle de comunicació – Taller amb Cristina Mas

Data: dimarts 28 febrer 2017

Hora: 18:30h

Lloc: IES Banús (c/Sant Casimir, 16)


Us hi esperem!


Universitat Popular de Cerdanyola – UPcdv
[Facebook] [correu: universitatpopularcdv@gmail.com]



Articles relacionats amb Universitat Popular de Cerdanyola – UPcdv
Comparteix: