Nova senyalització a les places d’aparcament PMR

Plaques novesLes persones usuàries de les places d’aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda (PMR) a Cerdanyola del Vallès, hauran pogut observar que aquestes places estan patint una transformació en la senyalització vertical. Doncs a aquestes se’ls està afegint unes plaques noves en la nostra ciutat pels següents motius:

A sota del senyal, en què el seu interior es troba la P de Pàrquing, s’estan instal·lant les noves plaques les quals en el seu interior es pot veure:

  • El símbol internacional de la discapacitat.
  • L’edifici o el servei públic assignat: si la plaça està assignada a un edifici públic o a un servei públic, en aquesta sortirà especificat com “Exclusiu Usuaris d’aquest edifici o servei”.
  • Horari de l’edifici i servei: si la plaça està assignada a un edifici públic o a un servei públic, en aquesta sortirà especificat l’horari d’obertura o d’atenció al públic.
  • El temps màxim: és el temps màxim que el vehicle pot romandre en aquesta plaça.

Aquesta nova senyalització és fruit del treball que porten fent des d’AFIS (Associació Funcional per la Integració Funcional) fa ja algun temps conjuntament amb l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, la Policia Local de la ciutat i la USOC. Des d’AFIS volen remarcar la importància que té aquest nou pas per actualitzar i regular les places d’aparcament reservades a PMR a la nostra ciutat i així poder garantir el dret a l’autonomia personal i la mobilitat de les PMR.

Comparteix: