Nous cursos de formació ocupacional FOAP 2016

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del seu Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, publica la nova oferta de formació ocupacional en àrees prioritàries FOAP 2016.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Les accions que s’ofereixen dins la Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) són de Soldadura amb elèctrodes i revestiment i TIG (720 hores) i de Muntatge i manteniment d’instal·lacions solars tèrmiques (590 hores). Aquests cursos tenen una part teòrica i una de pràctica que correspon a la realització de pràctiques en una empresa. Les persones que superin el curs obtindran un Certificat de Professionalitat i a més, per aconseguir la seva inserció laboral, rebran ajuda a través d’un procés d’inserció tutoritzat.

Tots els cursos estan adreçats a persones preferentment desocupades i que tinguin el graduat en ESO i/o equivalents. Les formacions són gratuïtes per a les persones assistents i estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Les persones interessades poden realitzar de forma presencial la preinscripció al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès (Masia Can Serraperera, avinguda de Roma s/n) de dilluns a dijous de 8h a 18h i divendres de 8h a 15h. Per a qualsevol dubte es pot trucar al 935 947 050 i preguntar per l’Àrea de Formació.

Comparteix: