Les Escoles i Instituts oferiran jornades de portes obertes durant el mes de març

El període de preinscripció per al curs 2017-2018 per als estudis de segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària serà entre el 23 de març i el 4 d’abril.

Imatge: hicarquitectura

Imatge: hicarquitectura

Durant el mes de març les escoles i instituts de la ciutat oferiran jornades de portes obertes per a donar a conèixer les característiques dels centres i la seva oferta educativa. Els dies establerts, les famílies interessades rebran informació sobre el funcionament del centre així com els tràmits a seguir per poder fer la preinscripció i la matriculació del proper curs.

La preinscripció, que s’ha de tramitar entre el 23 de març i el 4 d’abril, està destinada als infants que durant el 2017 compleixin 3 anys, per als que comencin primer d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i per als que vulguin canviar de centre.

Podeu consultar les dates de les jornades de portes obertes de cadascun dels centres i tota la informació relacionada amb la preinscripció per al curs 2017-2018 a http://www.cerdanyola.cat/educacio/preinscripcio-3-16-anys

Comparteix: