El Museu de ca n’Oliver proposa un taller de roba interior

Es tracta d’una activitat a l’entorn de l’exposició ‘Intimitats. La roba interior dels segles XIX al XXI’, que es pot veure al Museu de ca n’Oliver fins al 5 de març.

taller infantil intimitatsEl proper diumenge 19 de febrer es farà la segona activitat especial programada amb motiu de l’exposició “Intimitats. La roba interior del segle XIX al XXI” que acull el Museu de Ca n’Oliver. En aquesta ocasió es tracta de la proposta Calcetes i calçotets abans i ara, dissenyada pel Museu de Badalona i adreçada a tot tipus de públic. A partir de les 11.30h els participants descobriran les diferències entre la roba interior que es portava a l’Antiguitat i la que portem ara. Després podran dissenyar una peça roba amb paper i decorar-la seguint les modes d’abans i les actuals, deixant anar la nostra imaginació.

Fitxa tècnica: Taller ‘Calcetes i calçotets abans i ara’, dedicat a la roba interior.

19 de febrer a les 11.30h

Activitat gratuïta per a tots els públics. No cal inscripció.

Lloc: Museu i Poblat Ibèric de ca n’Oliver (carrer de València, 19)

Més propostes per al diumenge 19 de febrer

El mateix diumenge 19 de febrer, el Museu d’Història recorda que com cada tercer diumenge de més l’església de Sant Iscle estarà oberta de 10 a 14h i s’hi farà una visita guiada gratuïta a les 12 h.


Informació sobre l’exposició Intimitats

Comparteix: