L’Alcalde lliura l’Informe “Cerdanyola Aparca” a Fiscalia

L’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, lliura a la fiscalia l’informe de la secretària municipal dedicat a l’empresa mixta Cerdanyola Aparca junt amb els informes complementaris elaborats pels Serveis Jurídics, Econòmics, de Contractació i d’Intervenció de l’Ajuntament.

informeaparcaEl govern municipal de Cerdanyola del Vallès vol resoldre la situació de l’empresa mixta Cerdanyola Aparca, participada al 50% pel municipi i un soci privat. Aquesta empresa gestiona els tres aparcaments soterats existents a la ciutat, deficitaris des de la posada en marxa. Per liquidar l’empresa – voluntat del govern – calia aprovar una aportarció municipal de 3 milions d’euros per, de forma consensuada amb el soci privat, repartir-se els actius i passius de l’empresa. L’empresa municipal Cerdanyola Opcions se’n faria càrrec del patrimoni que quedés en mans de l’Ajuntament.

L’aportació municipal s’havia d’aprovar en un ple extraordinari el passat 28 de desembre. Poc abans d’iniciar-se la sessió la secretària municipal va presentar un informe on deia que si es liquidava l’empresa Cerdanyola Aparca es podria incórrer en ‘il·lícits legals’, al temps que instava a la presentació del document a la fiscalia. L’alcalde ha manifestat que la informació era incompleta, afegint que presentarà el document redactat per la secretària municipal a la fiscalia junt amb els informes elaborats pels serveis municipals que considera imprescindibles per complementar-lo. Avui donarà compliment a la presentació dels documents.

L’informe de Cerdanyola Aparca, al descobert

Les conclusions de l’informe redactat per la secretària de l’Ajuntament, Aurora Corral, alerta que podrien ser constitutius d’eventuals il·lícits penals tot un seguit d’actuacions reacionades amb Cerdanyola Aparca que perjudiquen a polítics i funcionàris de l’Ajuntament des de 2004 fins l’actualitat.

L’informe, que narra tots els fets amb detall, es pot consultar en aquest enllaç.

Comparteix: