L’equip de Vallès Educa fa un reportatge a l’Escola La Sínia

L’equip de Vallés Educa acompanyat als alumnes de tercer de l’Escola La Sínia en una visita al Museu d’Art de Cerdanyola per veure l’exposició “Descobrim Togores”.

L’equip de “El Vallès Educa”, de Canal Terrassa, va néixer per divulgar la tasca de la comunitat educativa a la comarca. En el programa d’aquesta setmana han fet un reportatge a l’Escola Municipal La Sínia acompanyant als alumnes de tercer de primària al Museu d’Art de Cerdanyola per veure l’exposició “Descobrim Togores”, una sortida emmarcada dins d’un projecte del centre que té l’objectiu que els infants coneguin millor la ciutat.

Gràcies a aquest projecte de l’escola els infants poden conèixer Cerdanyola a través dels seus personatges més rellevants o dels edificis més importants, alhora que coneixen com ha anat evolucionat la ciutat en les darreres dècades. Per realitzar aquest projecte els alumnes s’organitzen en grups que treballen el tema local que més els hi agradi i, un cop fet el treball d’investigació, es posa tot el coneixement en comú.

En aquest cas, l’eix central de la investigació ha estat el pintor local Josep Togores (1893-1970). Els participants han conegut la figura de l’artista gràcies a l’exposició “Descobrim Togores”, en què els alumnes descobreixen l’artista d’una manera molt activa: parlant de la seva vida a través de materials del mateix artista o relacionats amb ell.

Gràcies a aquest tipus d’activitat que surten de la rutina, les classes són més enriquidores i els alumnes tenen més facilitats per adquirir coneixements i consolidar-los.

Comparteix: