El PP creu que Cerdanyola Promocions ha incomplert la seva part del contracte

El portaveu del PP, Rosendo Calet, va exposar al ple de gener que el Govern no havia pagat els 185.000 euros que havia acordat que aportaria a Cerdanyola Aparca.

caletSembla que Carles Escolà i Rosendo Calet tenen documents diferents d’una de les juntes de Cerdanyola Aparca, ja que les seves percepcions del document es van contradir al ple de gener. Calet va exposar que a la Junta de Cerdanyola Aparca es va acordar que tant el soci privat (Toro Construcciones SL) com el soci privat (l’empresa pública Cerdanyola Promocions) aportarien, cadascuna, 185.000 euros per cobrir necessitats fins al 31 de desembre de 2016, i que, segons deia l’acta, “si no es complia hi havia que sol·licitar la declaració de concurs de creditors de Cerdanyola Aparca.

Segons Calet, Cerdanyola Promocions no ha pogut fer front a aquest ingrés que es va comprometre, i va preguntar a l’alcalde (president de Cerdanyola Promocions) si han donat les instruccions per instar el concurs de creditors. Escolà li va respondre que l’empresa privada va fer l’aportació de 185.000 euros i que Cerdanyola Promocions faria l’ingrés en el procés de liquidació i dissolució “que és el que diu el document”, deia Escolà.

Fins ara no s’ha fet l’ingrés perquè el Govern està valorant els escenaris possibles. Escolà va recordar que Cerdanyola Aparca està en una situació molt crítica i s’estan assessorant per veure quina és la millor solució. Fins ara, segons l’alcalde, “els informes de l’auditoria externa diuen que l’escenari més desfavorable és la liquidació i dissolució pactada”.

Per la seva banda, Calet continuava opinant que Cerdanyola Promocions ha incomplert les seves obligacions econòmiques contractuals i demana aclariments jurídiques sobre les responsabilitats que poden haver-hi per incomplir el que la pròpia junta de Cerdanyola Aparca va aprovar. En aquest sentit, Escolà defensava que “havien llegit documents diferents”, ja que el document que té l’alcalde diu que “s’ha de fer una aportació de 185.000 euros. La part del soci privat ja està feta i la part de Cerdanyola Promocions es faria en la liquidació i dissolució” i tancava dient que “no s’ha incomplert res”, alhora que recriminava al PP que “us agradaria que això fos una trama Bárcenas, però la cosa és mot diferent”.

Comparteix: