Ciutadans (C ‘s) presenta mocions per promocionar el cotxe elèctric i per donar suport als afectats per la clásula abusiva IRPH

Les dues mocions s’hauran de presentar al ple de gener i busquen millorar la qualitat de vida i protegir els drets dels ciutadans.

csEl portaveu de l’agrupació local de Ciutadans (C ‘s) considera que Cerdanyola s’ha d’adaptar com més aviat als nous temps, el que inclou integrar les noves tecnologies com el cotxe elèctric. En aquest sentit puntualitza que “és alguna cosa en el que l’Ajuntament té marge d’actuació, bonificant i planificant punts de recàrrega i primant els vehicles nets en el transport públic”

En aquest sentit, Ciutadans (C ‘s) considera que és de vital importància adequar l’espai públic a aquesta nova realitat, i ser avantguardistes abans que “se’ns presenti sense que hàgim fet els deures”.

Així mateix Ciutadans (C ‘s) presenta una moció en suport a tots aquells ciutadans de Cerdanyola afectats per la clàusula abusiva de l’IRPH, “que suposa un increment en la quota dels préstecs hipotecaris que es veuen afectats, provocant un perjudici a molts veïns que es veuen angoixats per no poder fer front als pagaments. ”

En aquest sentit Ciutadans (C ‘s) insta les institucions competents a que s’elimini l’ús d’aquest índex i demana a l’Ajuntament, com a administració més propera, que sigui actiu en “l’assessorament i informació als nostres veïns afectats”.

Comparteix: