El Govern de Cerdanyola presenta el quart cartipàs del mandat

L’alcalde, Carles Escolà, ha signat el decret d’alcaldia pel qual queda designat el quart cartipàs en divuit mesos de mandat.

cartipasL’estructura organitzativa de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès seguirà dividida en quatre àrees: Alcaldia, Organització i Finances, Polítiques Socials i Polítiques Territorials. La proposta feta des del Govern, després de la reníncia d’ERC a formar part d’aquest, ha prioritzat adaptar els regidors a l’estructura que es desprèn de l’estudi organitzatiu realitzat des del Servei d’Organització.

L’alcalde, Carles Escolàseguirà com a responsable de Relacions Institucionals, Secretaria, Població i Eleccions, Organització, Planificació Estratègica i a més a més assumirà Serveis Jurídics i Recursos Humans. També forma part de l’Àrea d’Alcaldia el Servei de Transparència i Bon Govern pilotat per Maurici Jaumandreu, el qual inclou Comunicació, Participació, Atenció Ciutadana i Administració Electrònica. 

L’Àrea d’Economia i Serveis Generals inclou la Intervenció Municipal, Tresoreria, Serveis Econòmics i Patrimoni i Arxiu, també a càrrec de Maurici Jaumandreu. Dins d’aquesta mateixa àrea, Contxi Haro seguirà com a responsable de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i assumirà Mobilitat.

En l’Àrea de Polítiques Socials, Elvi Vila mantindrà la titularitat d’Educació i del servei de Drets Civils, el qual engloba Igualtat i LGTBIQ, Polítiques Intergeneracionals, Relacions Veïnals i Centres Cívics, Promoció de la Salut i Cooperació i Solidaritat. A més, Vila assumirà les seves responsabilitats de Cultura, d’Habitatge i dels Serveis Socials. D’altra banda, Contxi Haro es mantindrà com a regidora d’Esports i també es farà càrrec dels serveis de Treball i de Promoció Econòmica.

Pel que fa a l’Àrea de Polítiques Territorials, aquesta anirà totalment a càrrec d’Ivan González, qui seguirà al capdavant d’Activitat Urbanística a més de fer-se càrrec de Medi Ambient, Espai Públic, Ecologia Urbana i Salut Pública.

Arribarà un nou càrrec de confiança

Tal com informa el portal de l’Ajuntament, l’equip direcció de l’Ajuntament quedarà format per 25 persones (5 regidors, 3 assessors, 3 funcionàries habilitades i 14 caps de servei). Actualment Compromís té dos càrrecs de confiança (LLuc Pelàez i Gerard Masferrer), i per tenir l’equip directiu complet tenen dues opcions: mantenir el càrrec de confiança que va portar ERC (David Fernàndez) o buscar un nou càrrec.

Comparació amb el cartipàs de juny del 2015, quan Compromís també governava amb cinc regidors:

Carles Escolà (Alcalde): coordinació institucional, regidor de treball i promoció econòmica, participació i relació institucionals.

Contxi Haro: Regidora d’organització i recursos humans, patrimoni i arxiu, espai públic, OAC i Seguretat Ciutadana. Regidoria d’Esports.

Maurici Jaumandreu: Regidor de serveis municipals, finances, contractació i compres, sistemes d’informació i comunicació.

Elvi Vila: Regidora d’educació, cultura, salut pública, polítiques intergeneracionals, igualtat, cooperació i solidaritat.

Ivan González: Regidor de serveis socials, habitatge, urbanisme, obres públiques, medi ambient, transport públic i mobilitat.

Comparteix: