Detinguda per anar a una discoteca i deixar al nadó en el cotxe

La passada nit de dissabte una dona va ser detinguda per deixar el seu nadó al cotxe mentre anava a una discoteca del polígon Polizur.

Angela F, de 34 anys, va estar detinguda pels Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Cerdanyola la nit del passat dissabte, després que els agents trobessin un nadó d’un any i un gos a l’interior d’un vehicle, motiu pel qual se l’acusa com a presumpta autora de delicte d’abandonament d’un menor d’edat.

La policia va aconseguir trobar a la mare dins l’interior d’una discoteca gràcies a les explicacions d’un client de la sala d’oci. Aquesta, quan va ser identificada, va reconèixer que va deixar el seu nadó, d’un any d’edat, dormint a l’interior del cotxe. La temperatura del dissabte a les 00:30h era de 3 graus i el cotxe no tenia la calefacció encesa. El nadó estava tapat amb diverses mantes.

La mare, que va donar 0,23 mg/l d’aire expirat en un control d’alcoholèmia, va explicar que havia entrat a la discoteca per portar un pastís als amics i que controlava al nadó a través d’una càmera des del seu telèfon mòbil.

Finalment la mare va ser detinguda i el nadó va passar a disposició de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència. La detinguda va passar a disposició judicial i va ser posada en llibertat amb càrrecs.

Comparteix: