Arran realitzarà aquest 2017 actes per repensar, qüestionar i criticar

Aquest any Arran Cerdanyola ha començat a organitzar un seguit d’actes i formacions subjectes a diferents temàtiques durant cada mes. Per repensar, qüestionar i criticar. Però també per veure les lluites actuals i per ajudar-nos a concebre un futur on els nostres eixos no siguin simples abstraccions idealistes, sinó realitats materials.

C1pn_N_WIAAeVzLAquest mes de gener, Arran ha començat amb la temàtica del Treball, i van engegar motors el divendres passat amb Josep Manel Busqueta, presentant l’antologia sobre la propietat privada i el treball assalariat editada per Tigre de Paper “Qui pot comprar o vendre el cel, la força de treball o l’escalfor de la terra?”, del que n’ha escrit el pròleg. A l’acte també va participar l’Arnau Carné, de Tigre de Paper.

Divendres vinent (20 de gener) tindrem al Jordi Sala, del sindicat COS, i a la Montse Castañé, presidenta del Comité d’Esfosa, que ens parlaran dels conflictes laborals que s’estan duent a terme a les Càrnies i a Esfosa. Aquestes activitats tan interessants tindran lloc al CPiC Buirac (C/Torrent 48), a les 19 hores, el dia 20 de gener.

Comparteix: