Èxit esportiu i solidari del I Memorial Josep Marcet

El passat cap de setmana el pavelló de Guiera es va omplir de gom a gom amb la celebració del Primer Memorial Josep Marcet.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

La voluntat del 1r Memorial Josep Marcet era unir esport i solidaritat i així ha estat. El CB Sant Josep de Badalona guanyava la final del torneig davant el CB Cerdanyola al dia per 60-70 en un partit on sempre van anar per davant dels amfitrions.

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Josep Marcet i Prat i el CB Cerdanyola al Dia, va esdevenir també una fita solidària, ja que va recaptar 12.220 euros -2.870 euros provinents de les rifes, el sopar i iniciatives dels equips inferiors i 9.350 de donatius de diferents empreses i particulars- en la seva primera edició.

Durant l’acte de lliurament de premis, la Federació Catalana de Bàsquet va lliurar a Joan Marcet un reconeixement a la trajectòria esportiva del seu fill Josep Marcet.

El jove cerdanyolenc Josep Marcet va morir a l’octubre del 2015, però la seva família va decidir transformar la seva memòria en un llegat solidari. Per aquest motiu, l’Associació Josep Marcet i Prat – creada per ajudar als esportistes que tenen dificultat per poder practicar l’esport per motius de mobilitat, psíquics, o econòmics- va decidir impulsar conjuntament amb el CB Cerdanyola al Dia el Memorial Josep Marcet. L’èxit de la primera edició del torneig té tots els ingredients per garantir-ne la seva continuïtat.

Comparteix: