El monogràfic 2017 de l’Aula visitarà les col·leccions del MNAC

L’Aula d’Extensió Universitària de Cerdanyola del Vallès és una associació sociocultural independent, sense afany de lucre, que vol difondre la cultura de nivell universitari entre els majors de 55 anys, mitjançant sessions acadèmiques i visites culturals.

La programació del curs 2016-17 inclou, com en els cursos anteriors, un Monogràfic. Enguany constarà de quatre visites guiades al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) on es repassaran les diferents etapes de l’art a Catalunya des del romànic al  modernisme.

Dimarts 21 de febrer: ART ROMÀNIC

Dimarts 28 de febrer: ART GÒTIC

Dimarts 7 de març: RENAIXEMENT I BARROC (Grans pintors europeus)

Dimarts 14 de març: MODERNISME(S)

Totes les sessions es faran de 16 a 18h els dimarts 21 i 28 de febrer i 7 i 14 de març, el darrer dia amb opció de dinar al Restaurant Oleum del MNAC. Les sortides es faran amb autobús des de Cerdanyola a les 15,15h, a excepció del 14 de març que la sortida serà a les 13,15 h.

Per participar-hi cal inscriure-s’hi abans del 14 de febrer. L’activitat és oberta a tothom. El preu per als associats és de 20 euros, i per als no associats és de 30 euros (tot el cicle). El preu del dinar del 14 de març és de 22 euros per a tothom.

Les inscripcions es poden fer al Museu d’Art de Cerdanyola-Can Domènech (MAC), carrer sant Martí, 88, els dimecres 11 i 25 de gener i 8 de febrer a les 18h o bé al correu aula.cerdanyola@gmail.com L’Aula de Cerdanyola del Vallès està vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona, que vetlla pels seus continguts, i està adherida a AFOPA, Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya, a més de comptar amb el suport de la Subdirecció General d’Universitats de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. (Imatge de portada: http://barcelona-home.com).

Comparteix: