Estel Solé amb Si no puc volar obrirà el Cafè amb lletres 2017

Estel Solé serà la protagonista del Cafè amb lletres del 19 de gener a les 19.30 hores i a la sala d’Enric Granados de la Biblioteca Central. Serà el primer Cafè amb lletres de l’any 2017.

La poeta, dramaturga i actriu Estel Solé obrirà el Cafè amb lletres 2017 presentant la seva primera novel·la Si no puc volar  (Rosa dels Vents, 2016).

si_no_puc_volarEs tracta d’una novel·la sincera i divertida que retrata les misèries d’una dona neuròtica, insatisfeta i descarada que lluita per encaixar en la Barcelona actual, escrita per una autora amb personalitat i caràcter que despunta en el mon cultural català. Annia te gairebé quaranta anys, es periodista, preo treballa passejant els gossos d’un grup de veïnes pies. S’està engreixant a marxes forçades i continua portant calces amb dibuixets com quan era adolescent. La seva vida es un desgavell.

Si no puc volar ha estat descrita com una novel·la fresca i punyent. La seva força i destresa al servei d’un argument original i d’uns personatges tan humans i complexos com reconeixibles.

Estel Solé ha conreat altres gèneres del món de les lletres i la creació.  En el camp de la poesia, l’any 2011 va guanyar el premi Amadeu Oller amb l’obra Dones que somiaven ser altres dones (Galerada, 2011). Si uneixes tots els punts (Galerada, 2013) va ser el seu segon llibre de poemes.

Animals de companyia (2012), la seva primera obra de teatre com a autora, va passar de representar-se en cases particulars a fer una gira internacional per Amèrica Central (Guatemala, El Salvador, Santo Domingo i Mèxic). La peça, publicada per l’Editorial Comanegra, es va estrenar oficialment al Club Capitol de Barcelona on va estar a la cartellera durant més de sis mesos. Milers d’espectadors la van veure durant els tres anys que es va estar representant.

El Cafè amb lletres del primer semestre de 2017

A més de la sessió protagonitzada per Estel Solé, el programa Cafè amb lletres comptarà amb les sessions següents:

Dijous 16 de febrer Maria Carme Roca  A punt d’estrena (Columna, 2016)

Dijous 16 de març   Marta Romagosa Tots els noms del desig (Rosa dels Vents, 2016)

Dijous 20 d’abril  Jaume Cela El meu pare és una pissarra. Premi Barcanova 2016 (Barcanova publicarà el llibre el mes de març)

Dijous 18 de maig  Lolita Bosch  La ràbia. Premi Roc Boronat 2016 (Ara llibres, 2016)

Totes les sessions del Cafè amb lletres es fan a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central. Començaran a les 19:30h.

El cafè amb lletres forma part del Pla Director de Lectura de la ciutat.

Imatge de portada: Diari Ara.

Comparteix: