El Museu i el Poblat ibèric de ca n’Oliver proposen un taller per aprendre a treballar l’espart

L’activitat s’adreça al públic familiar. Es farà el diumenge 15 de gener a partir de les 11:30h, no necessita inscripció prèvia, és gratuïta i per a tot tipus de públics.

El programa anual d’activitats “Descobrim la cultura ibèrica al poblat de Ca n’Oliver” s’inicia el proper diumenge 15 de gener amb un taller per aprendre a treballar l’espart. Un material que en època ibèrica es feia servir per a fer cabassos, catifes, calçat, etcètera. L’activitat permetrà que les persones participants descobreixin una de les tasques quotidianes de les famílies ibèriques. Ho faran accedint a tècniques per a treballar aquesta fibra vegetal i ho experimentaran fent-se un braçalet o una cinta amb aquest material.

El taller es farà al Poblat ibèric de ca n’Oliver (carrer València, 19).  Començarà a les 11.30h, és gratuït, no cal inscripció prèvia i està recomanat per a tot tipus de públic. Si fa fred o mal temps, es farà a dins del Museu de ca n’Oliver.

Programa “Descobrim la cultura ibèrica al poblat de ca n’Oliver”

Es tracta d’una propostra que cada any preparen conjuntament l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a través del Museu d’Història i el Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola. Com ja és habitual, les activitats es faran cada tercer diumenge de mes (excepte abril, agost i octubre), són molt diverses i, en general, s’adrecen a tot tipus de públic.

Conèixer l’església de Sant Iscle

El mateix diumenge 15 de gener, el Museu d’Història ens recorda que com cada tercer diumenge de més l’església de Sant Iscle estarà oberta de 10 a 14 h i s’hi farà una visita guiada gratuïta a les 12 h.

Per a més informació:

Museu i Poblat de ca n’Oliver

carrer de València, 19

telèfon: 935 804 500

a/e: museucanoliver@cerdanyola.cat

Facebook: Poblat ibèric de Ca n’Oliver a Cerdanyola

Comparteix: