Va per tu, Paco!

El Festival de Nadal ha sigut tot un repte per al Club Patinatge artístic de Cerdanyola, un repte logísitic però, sobretot, emocional.

DSC_8438Aquest cop era un repte. Repte en l’àmbit logístic però sobretot repte emocional. Primer cop que la imaginació privilegiada de la Sonia s’afrontava a un Festival de Nadal sense la presència del seu pare, el Paco. I quina millor manera de fer-ho que retent-li homenatge omplint de color i de llum el pavelló amb l’adaptació d’una llegenda típica de la seva terra, Cantàbria, “La Leyenda del Hombre Pez”. “Hombre Pez” protagonitzat pel Pablo Arpide, el fil conductor de tota la història.

Caigut d’un vaixell de pesca per culpa dels “Ventolines”, amos del vent,  aprèn a viure al mar. Li surten escates i brànquies. S’ha d’enfrontar a un grup de meduses i conviu alegrement entre els peixos i sirenes. I també es visitat pels “Lantarones”, déus del Mar.

Un cop acabat el conte, els nens van emocionar al públic amb les seves paraules d’agraïment i d’enyorança, un públic que es va convertir en personatge central de l’homenatge omplint de roses vermelles el centre de la pista. La que era la seva pista.

Imatges i noticia: Cristina Bausá.

Comparteix: