La Biblioteca Central i la Llibreria l’Aranya fan una carta conjunta als Reis

La Biblioteca Central i la Llibreria L’Aranya participen en el projecte de la plataforma Liberista. La Biblioteca rebrà un xec de 470,60 euros per fer la carta als Reis amb l’assessorament de les llibreteres de L’Aranya.

tamden_biblio_llibreries_webEl Servei de Biblioteques públiques de Catalunya, juntament amb el Gremi de Llibreters de Catalunya i amb la coordinació de Libelista, ha posat en marxa, per segon any consecutiu, el projecte ‘Bibliotecaris i llibreters fan junts la carta als Reis’. L’objectiu d’aquesta iniciativa és propiciar i consolidar la trobada entre llibreters i bibliotecaris amb la finalitat de dinamitzar la compra de fons bibliogràfic a les llibreries locals de proximitat que estan associades a la plataforma Libelista.

El Servei de Biblioteques destinarà un total de 18.824 euros, distribuïts en 40 xecs de 470,60 euros per a 43 biblioteques que faran tàndem amb les llibreries apuntades a Libelista. En el cas de Cerdanyola, el tàndem estarà formar per la Biblioteca Central i la Llibreria L’Aranya. Durant el mes de desembre, el personal de la biblioteca cerdanyolenca faran la carta als Reis amb l’assessorament de les llibreteres de proximitat i donaran a conèixer aquestes novetats a partir del 6 de gener.

Libelista

Libelista és un projecte cultural entorn virtual que connecta els lectors i lectores amb els llibreters/es, de manera que es potencia el valor de la llibreria de proximitat i el seu treball prescriptor a través d’Internet.

Comparteix: