L’AMCV celebra les festes amb Strauss, nadales i bandes sonores

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès celebrarà el seu tradicional ‘Concert de Cap d’Any’ el proper divendres 30 de desembre de 2016 a les 20:30 hores. L’espectacle reunirà clàssics del repertori tradicional vienès, com ara el vals ‘El Danubi Blau’ o la polka ‘Trisch-Trasch’, nadales actuals i de tota la vida i la sonoritat nadalenca d’altres composicions dels segles XX i XIX.

cartell any nou 2016L’espectacle estarà dividit en dues parts. A la primera, la Coral de l’AMCV, dirigida per Manel Cubeles, cantarà temes molt apropiats per les dates, un repertori nadalenc molt consolidat amb el pas dels anys. I a la segona part del concert, la Banda de l’AMCV oferirà, sota la direcció d’Irene Delgado, un programa de contingut eminentment clàssic barrejat amb la música de dos clàssics del cinema com ‘Mary Poppins’ (Robert i Richard Sherman) i ‘Harry Potter’ (John Williams).

Les entrades (no numerades i limitades) es podran recollir de forma gratuïta al taulell de l’Ateneu des del proper dimarts 20 de desembre fins el mateix dia del concert. L’AMCV recorda que l’edifici romandrà tancat els dies 25 i 26 i demana si us plau al públic que retiri les localitats que realment farà servir.

Comparteix: