Ignacio Barquín, el protagonista de “Imprescindibles”

El veí de Fontetes Ignacio Barquín, un dels nostres referents per la defensa de la Sanitat Pública i els Drets Laborals, és el nou entrevistat en Imprescindibles.

Ignacio Barquín és entrevistat per Alba Morales a la nova edició d’Imprescindibles. Barquín, que va néixer a Cantàbria l’any 40 i es va traslladar a Catalunya després d’haver viscut a Sevilla. Ha treballat tota la seva vida en defensa dels drets laborals i de la sanitat pública.

Durant la seva vida laboral a Donuts (que després passaria a dir-se Panrico) Barquín va participar al moviment sindical per defensar als treballadors de l’empresa i va aconseguir un conveni laboral que va ser considerat com “una autèntica joia” on, es van millorar, entre altres aspectes, els drets de les dones treballadores.

Un cop jubilat l’any 2002 Barquín va començar a participar en el moviment associatiu del poble, posant tota l’atenció en la defensa de la Sanitat Pública i participant en les mobilitzacions de defensa del CAP Fontetes i d’un nou hospital 100% públic als terrenys de la Redosa.

Comparteix: