El MAC programa l’activitat “Un museu accessible”

El Museu d’Art de Cerdanyola ha programat l’activitat “Un museu accessible” el diumenge 4 de desembre a les 12h. L’activitat és gratuïta i està dirigida al públic en general, especialment a les persones amb diversitat funcional.

MACnocturnaEl Museu d’Art de Cerdanyola ha organitzat una visita guiada accessible el diumenge 4 de desembre a partir de les 12h. L’activitat serà inclusiva i comptarà amb una persona intèrpret en llengua de signes catalana. Habitualment, el museu disposa dels textos dels diferents espais traduït a la llengua de signes i accessibles a través de codis QR que es troben a les mateixes sales i també al canal de youtube de l’equipament.

A més, la visita inclourà el mòdul sensorial La mirada tàctil. L’art del vitrall, un espai tàctil i visual que enriqueix l’exposició permanent i facilita els continguts a tothom, especialment adaptat per als visitants amb discapacitat visual, ceguesa o mobilitat reduïda.

La visita accessible al museu també preveu incloure altres elements sensitius com ara les essències inspirades en les flors dels vitralls i en l’obra d’Smith i Togores i que els visitants podran olorar.

Comparteix: