Ciutadans (C ‘s) de Cerdanyola presenta una moció al ple per exigir la gratuïtat dels llibres de text

El portaveu local reclama que “s’exigeixi a la Generalitat la gratuïtat dels llibres de text, cosa que està dins de les seves competències”. Mentrestant també demana que “la Generalitat es faci càrrec del cost del programa de beques de l’ajuntament”.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Cerdanyola, dijous, 24 de novembre de 2016. El portaveu de l’agrupació local de Ciutadans (C ‘s) a Cerdanyola del Vallès, Pau Ortolà, ha intervingut en el ple municipal exigint la gratuïtat dels llibres de text i material escolar, i que com ha apuntat “l’educació pública és un dret recollit tant en la legislació estatal com autonòmica, però la seva gratuïtat no és completa mentre a les famílies hagin de seguir afrontant aquestes despeses.”

La moció ha estat aprovada per la unanimitat del Ple municipal, cosa que segons Ortolà “suposa un avanç en haver aconseguit el compromís de totes les forces polítiques per reclamar a la Generalitat que prioritzi la despesa en educació, i assumeixi la gratuïtat total, cosa que alguns ajuntaments com el nostre tracten de pal·liar amb programes de beques, que no obstant, no cobreixen tots els costos.

Comparteix: