Violència de Gènere II: Cerdanyola diu #NiUnaMenys

Avui a les 19hores se celebrarà l’acte central de la campanya #NiUnaMenys a la Plaça Abat Oliba.

Avui la ciutat de Cerdanyola celebrarà l’acte central de la campanya #NiUnaMenys, on es recordaran a les dones assassinades, es farà la lectura del manifest i s’expressarà el rebuig a la violència amb la performance “Sabates Vermelles”.

Donem la cara contra les violències masclistes.

Al Facebook de Dones Cerdanyola podeu visitar l’album “Donem la cara contra les violències masclistes”, un projecte que està dins de la campanya #NiUnaMenysCerdanyola

Homes de Cerdanyola. Donem la cara contra les violències masclistes. Hi ha moments, amb tanta força social, que no hi ha paraules per expressar tanta gratitud. Millor les imatges. Instants que mostren com entre tots i totes, SÍ és possible una societat més justa, igualitària i més lliure. Gràcies, moltíssimes gràcies #niunamenyscerdanyola

Manifest “Homes de Cerdanyola donem la cara contra les violències masclistes

La violència vers les dones és un dels problemes més terrible al que ens enfronten a la nostra societat; centenars de dones assassinades i un immens iceberg de patiment que en massa ocasions resta silenciat, ocult.

La violència masclista la pateixen les dones però no és un “problema de dones”, ens interpel·la a tothom, homes i dones, i necessitem sumar veus i compromisos per assolir un consens social, ampli i sòlid, contra totes les violències.
Conscients del paper que els homes tenim, colze a colze amb les dones, en la prevenció de la violència masclista, homes de Cerdanyola volem expressar públicament el nostre rebuig a totes les formes de la violència masclista, volem alçar la nostra veu per trencar amb la impunitat, per acabar amb la permissivitat que la fa possible, per denunciar les desigualtats i les narratives que justifiquen la violència.

Homes de Cerdanyola volem donar la cara per la igualtat, per unes relacions respectuoses, pel dret a una vida lliure de violències masclistes.

Et convidem a que signis aquest manifest (a traves del web: www.cerdanyola.cat/niunamenys) i et sumis a la Campanya que durant el mes de novembre protagonitzarem a la nostra ciutat:

A través de les xarxes socials: penjant una foto amb el teu missatge amb el hashtag: #niunamenysCerdanyola (pots descarregar-te el cartell o confeccionar la teva proposta).

Comparteix: