El Govern només presenta dos punts de política local al ple de novembre

Demà la sala de plens tornarà a ser l’escenari de la sessió plenària del mes de novembre. El ple es presenta amb tan sols dos punts de debat de política local, set mocions i una declaració.

pleoctubre2En el primer punt de política local es debatrà per aprovar el text refós de la modificació puntual del Pla General Metropolità a l’àmbit discontinu a l’entorn de l’Institut Gorgs i del carrer de l’Oreneta redactada pels serveis tècnics municipals.

El segon punt està relacionat amb les instal·lacions d’esports de raqueta abandonades situades al Complex Esportiu Municipal Riu Sec. L’entitat que va guanyar l’adjudicació – Club de Tennis Cerdanyola – ha demanat la retirada de la seva oferta i, en cas d’aprovar-se al ple, s’hauria de tornar a adjudicar i tornar-li al club local la garantia que va dipositar el 9 de juny de 2015 (30.000€).

En finalitzar aquests dos únics punts presentats pel Govern amb contingut polític local s’aprovarà una declaració institucional amb motiu de la celebració del dia 25 de novembre, dia internacional contra la violència masclista.

Mocions:

  • Moció presentada per ICV-EUiA per uns pressupostos socials i una fiscalitat progressiva.
  • Moció presentada per ICV-EUiA relativa al lloguer abusiu.
  • Moció presentada per Ciutadans en suport i per la creació d’ajudes a les persones celíaques.
  • Moció presentada per Ciutadans en commemoració del 25 de novembre, dia internacional contra la violència de gènere.
  • Moció presentada per Ciutadans per a garantir l’accés universal dels llibres de text a Catalunya.
  • Moció presentada per la Junta de Portaveus per regularitzar i ajustar a normativa els materials utilitzats en totes les senyalitzacions horitzontals en la via pública per millorar-ne l’adherència i garantir la seguretat.
  • Moció presentada per CiU, Candidatura de Progres, Ciutadans i PP perquè l’Ajuntament participi en la propera convocatòria dels Fons Feder, vinculada als projectes d’especialització competitiva territorial (PECT), juntament amb Rubí i Sant Cugat.
  • Moció presentada per Compromís i ERC en suport a l’alcaldessa de Berga.

Comparteix: