Prop d’un centenar de veïns i veïnes es mobiltizen davant la seu de Gas Natural

Gairebé una vuitantena de veïns de Cerdanyola vam participar divendres al vespre en l’acció convocada un dia abans per denunciar Gas Natural de la mort de Rosa, anciana de 81 anys morta a Reus, asfixiada pel fum que va provocar l’incendi dels matalassos de casa seva, il·luminada per espelmes. Gas Natural l’havia tallat el subministrament de llum.

Cerdanyola del Vallès va tornar a mostrar, divendres passat, la seva solidaritat. Aquest cop per solidaritzar-se amb Rosa, una veïna de 81 anys de Reus morta a causa d’un incendi que es va provocar per una espelma, estri que utilitzava la dona per il·luminar la seva llar, ja que Gas Natural li havia tallat el subministrament de llum.

La convocatòria va ser un èxit. Prop d’un centenar de persones va assistir amb espelmes, crits i proclames, a la seu que Gas Natural té a Cerdanyola (Avinguda Primavera), totes elles cridades a través de les xarxes socials, com ve sent costum en aquest tipus de convocatòries urgents. Al veïnatge de Cerdanyola se li van sumar membres de la PAH de Ripollet, molt compromesa i activa contra aquest tipus d’injustícies.

Malgrat que a Catalunya disposem de la Llei 24/2015, que en el seu article sisè fa referencia a la Pobresa Energètica, el govern de Junts pel Sí porta any i mig incomplint la llei i permetent talls il·legals, tal com ho va denunciar la PAH.

Comparteix: