Dijous 17, “Les experiències de solidaritat d’entitats de Cerdanyola en matèria de refugi i acollida”

Amb motiu dels actes de la Tardor Solidària de 2016, el proper dijous 17 de novembre a les 18:30h tindrà lloc a la Sala 22 de l’Ateneu (c/Indústria 38-40) una taula rodona on diverses entitats i col·lectius de Cerdanyola donaran a conéixer com han passat “De la teoria a la pràctica” en qüestions de solidaritat. La jornada finalitzarà amb la projecció de “Syria Self-portrait” per part de Xiscnèfils a les 21:30h.

 

UP 17-11-16 TardorSolidaria

Cartell de la Universitat Popular de Cerdanyola – UPcdv

Dijous 17 de novembre a les 18:30h, i dins d’aquestes jornades sobre “Refugi i acollida”, tindrà lloc la Taula rodona “Les experiències de solidaritat d’entitats de Cerdanyola en matèria de refugi i acollida”. Aquesta taula anirà a càrrec de companyes de l’Agrupament Escolta Pau Casals, l’Església Evangèlica, de la Fundació Autònoma Solidària, i de la Universitat Popular de Cerdanyola. Parlaran sobre les pròpies experiències solidàries portades a la pràctica al nostre territori en matèria de refugi i acollida.

A continuació podreu gaudir d’una exquisita degustació solidària de productes sirians acompanyada de música en viu amb Roger Canals.

Seguidament, a les 21:30h, el XISC ens oferirà la projecció del documental “Syria Self-portrait”, a benefici de Metges Sense Fronteres i ACNUR.

Cartell Syria Self Portrait que Xiscnèfils projectarà a les 21:30h a l’Ateneu.

Comparteix: