Conveni entre Ajuntament i la Fundació Autònoma Solidària per al suport a estudiants amb discapacitat

La regidora Igualtat, Elvi Vila, i l’apoderat de la Fundació, Jordi Prat, han signat un conveni de col·laboració per implementar el projecte “Programa d’estudiants de suport a estudiants universitaris amb discapacitat durant el 2016”.

conveni ausEl conveni té l’objectiu d’implementar el programa que ajudi a donar suport als estudiants amb discapacitats que necessiten recursos per al seguiment de les classes i que permeti conèixer als estudiants que donen aquest suport. Per tot això es farà un seguiment acadèmic i es fomentarà la participació voluntària dels estudiants universitaris en el programa.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès contribueix al finançament del projecte esmentat mitjançant l’atorgament d’una subvenció.

La Fundació Autònoma Solidària té la missió de contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària dels estudiants universitaris i del treball de la institució que garanteixi la igualtat d’oportunitats.

Comparteix: