L’Ateneu Republicà organitza una xerrada per parlar de la banca ètica

L’Ateneu Republicà, el  col·lectiu vinculat a ERC i altres persones independents que va néixer amb l’objectiu de crear un espai per compartir coneixement i crear debat, organitza la seva segona xerrada, centrada en la banca ètica.

Captura de pantalla de 2016-10-25 11-47-53Joan Olivé i Montserrat Llobet seran les encarregades de la segona xerrada de l’Ateneu Republicà de Cerdanyola que, partint dels models de banca comercial que coneixem, i que tenen com a únic objectiu guanyar diners prescindint de les conseqüències socials de les seves accions, respondran a les preguntes “Hi ha alternatives? Són segures? Realment responen a unes finances amb aquestes característiques? Com hauria de ser el Sistema Financer i Bancari en una Catalunya independent?”.

Joan Olivé és impulsor del projecte CaixaCatalana.cat i president de la Cooperativa Catalana de Serveis Financers. Per la seva banda, Montserrat Llobet és professora de la UAB i de la UPF, pertant a www.fets.org i és membre de www.constituim.cat.

L’acte serà el dijous 3 de novembre a les 19:30h al local d’ERC (carrer Sant Ramon 177).

Imatge de portada: Ajuntament de Cerdanyola.

Comparteix: