CGT fa una crida a la nova concentració pel Cas 27 i més

CGT ha fet una crida a la ciutadania per participar en les noves concentracions que es realitzaran demà a Barcelona i a altres ciutats d’Espanya per solidaritzar-se amb el sindicat i les encausades pel “Cas 27 i més”.

Manifestació CGT en suport de som 27 i més.Dins del “Cas 27 i més” hi ha 27 persones imputades, totes elles de la UAB, en un procediment penal (25 estudiants i 2 treballadors, un d’ells professor i actualment secretari general de la CGT de Catalunya). Totes elles han de fer front a peticions penals de més d’11 anys de presó cadascuna per defensar la universitat pública en diverses mobilitzacions de l’any 2013.

Concentracions

Les noves concentracions organitzades per demà dijous 20 d’octubre arreu de l’Estat pretenen mostrar la solidaritat de la CGT amb els i les encausades. Les manifestacions, a més, reclamaran l’arxivament del judici que suposa la primera causa penal contra estudiants, professors i administratius universitaris per raons polítiques des de finals del franquisme.

A Catalunya les concentracions es realitzaran a:

  • Barcelona, a les 11:30, a Via Laietana 18.

  • Lleida, a les 19h al Rectorat, plaça Víctor Siurana.

  • El Vendrell, a les 20h. a la Plaça Vella.

  • Tarragona, a les 19h. a l’Estàtua dels Despullats.

Comparteix: