El Teatre Auditori gaudeix de la poesia de Lorca

Dins dels actes de l’Any Lorca de Ripollet, l’Associació de Música d’Autor La Escalera va organitzar ahir un concert músic-poètic dedicat a la figura de l’artista afusellat durant la Guerra Civil Espanyola.

DSC01040Si el passat mes de setembre La Escalera va tancar els actes del cinquè aniversari, aquest diumenge va tancar definitivament els actes de l’any 2016 amb un concert dedicat a Federico Garcia Lorca. El concert, que estava inclòs dins de les activitats de “l’Any Lorca”, va tenir un format innovador quant als homenatges que s’han fet al poeta granadí, ja que va combinar música en directe, recital de poesia, moments teatralitzats i moments de silenci, com el que ens va deixar l’assassinat de Lorca.

A continuació podreu veure el vídeo de l’acte complet (1 hora de duració).

El concert es va celebrar ahir al Teatre Auditori de Ripollet i la seva entrada va ser gratuïta, com tots els actes que ha realitzat La Escalera durant els seus cinc anys de vida. L’acte ha comptat amb la col·laboració promocional de Nits de Música, qui es va encarregar d’incloure l’acte dins del seu programa i de decorar l’escenari.

Comparteix: