Flavia Company, protagonista del ‘Cafè amb lletres’ d’octubre

L’escriptora argentina que viu a Barcelona des de fa anys, serà la protagonista de la pròxima sessió del Cafè amb lletres, que tindrà lloc el dijous 20 d’octubre a les 19:30h a la Biblioteca Central de Cerdanyola.

Imatge: todoliteratura.es

Imatge: todoliteratura.es

El Cafè amb lletres del 20 d’octubre girarà entorn el llibre Haru, la darrera novel·la de Flavia Company, que a través del viatge interior d’una jove tracta de transmetre una filosofia de vida. Haru és una llibre sobre l’acceptació i el desinterès, sobre l’amor, la vida i la mort. És també una novel·la d’aprenentatge, que parla sobre les relacions humanes, la supèrbia, les inseguretats, la paciència, la constància, la lluita per la supervivència, el respecte…

Flavia Company (Buenos Aires, 1963) és escriptora, periodista i traductora. Ha treballat també com a crítica literària, professora de tallers literaris i presentadora de televisió (BTV), però la seva trajectòria professional destaca per la seva literatura. Com a escriptora, cultiva l’assaig, el conte, la prosa poètica i la novel·la. És professora a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès i del Màster de Creació Narrativa de la Universitat Pompeu Fabra.

Flavia Company visitarà el Cafè amb lletres de Cerdanyola el dijous 20 d’octubre, a les 19:30h a la Biblioteca Central de Cerdanyola. La següent sessió anirà a càrrec de Roc Casagran, que presentarà, el 10 de novembre a les 20h, L’amor fora de mapa.

Comparteix: