La Escalera ofereix aquest diumenge un concert dedicat a Lorca

Dins dels actes de l’Any Lorca de Ripollet, l’Associació de Música d’Autor La Escalera ha organitzat un concert músic-poètic dedicat a la figura de l’artista afusellat durant la Guerra Civil Espanyola.

lorcaSi el passat mes de setembre La Escalera va tancar els actes del cinquè aniversari, aquest diumenge tancarà definitivament els actes de l’any 2016 amb un concert dedicat a Federico Garcia Lorca. El concert, que s’inclou dins de les activitats de “l’Any Lorca”, tindrà un format innovador quant als homenatges que s’han fet al poeta granadí, ja que combinarà música en directe, recital de poesia, moments teatralitzats i moments de silenci, com el que ens va deixar l’assassinat de Lorca.

El concert se celebrarà el diumenge 16 d’octubre a les 18 hores al Teatre Auditori de Ripollet i, com tots els actes de La Escalera, serà gratuït. L’acte ha estat organitzat per La Escalera, qui ha convidat als artistes (aquests venen de manera gratuïta) i ha comptat amb la col·laboració promocional de Nits de Música, qui s’ha encarregat de incloure l’acte dins del seu programa.

Comparteix: