L’Ajuntament signa nous convenis amb l’Associació per al Parkinson i Malalts d’Alzheimer

L’Ajuntament de Cerdanyola ha signat nous convenis amb dues entitats dedicades a problemes de salut:  l’Associació de Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer i l’Associació per al Parkinson.

2La regidora Igualtat, Elvi Vila, i el president local de l’Associació Catalana per al Parkinson, Josep Senra, han signat un conveni de col·laboració per implementar el programa de rehabilitació fisoterapèutica per a afectats pel Parkinson.

El conveni té l’objectiu d’implementar el programa de rehabilitació fisoterapèutica per a afectats per la malaltia, destinat a promoure l’autonomia personal, reduir el nivell dedependència i millorar la qualitat de vida dels afectats.

La delegació local pel Parkinson conforma una entitat que treballa a favor de les persones malaltes i que ofereix serveis com ara teràpies ocupacionals, rehabilitaciófísica permanent i llenguatge, entre d’altres.

Per la seva banda, Vila tmbé ha signat, juntament amb la presidente local de l’Associació Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer, Lourdes Borgoñoz, han signat un conveni de col·laboració per implementar el programa ACFA 2016”.

El conveni té l’objectiu d’implementar el programa que ajudi al cuidador del malalt, facilitant un espai comú que els permeti afrontar millor el seus conflictes.

La delegació local de l’ l’Associació Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer és una entitat que treballa a favor dels familiars dels afectats per la malaltia. Donen suport i ajuden a millorar la qualitat de vida dels malalts.

Comparteix: