Podem demana l’expulsió del regidor Iván González del cercle local

El cercle local de Podem Cerdanyola ha demanat l’expulsió del regidor Iván González per no complir amb cap de les obligacions que té com a membre del Cercle ni com a membre de Podem en les seves funcions de regidor del Govern Municipal.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

L’actual regidor d’urbanisme Iván González Galdeano, va ser escollit en les llistes del Compromís per Cerdanyola – CUP en les eleccions de maig del 2015 sense que el Cercle de Podem formés part d’aquesta candidatura, i formant part de la mateixa a títol individual, tal com va expressar el Cercle en un comunicat públic el 12 de febrer d’enguany i on es pot llegir: “Podem no va concórrer a les eleccions municipals a Cerdanyola ni amb candidatura pròpia ni integrat en cap altre, encara que un membre de Podem va participar en la candidatura de CxC-CUP ho va fer a títol individual”. Es tracta del regidor Iván González. Segons el comunicat, aquesta persona no participa en el Cercle de Podem, no assisteix a les reunions, no dóna comptes de res ni facilita cap informació al Cercle ni s’ha posat a disposició per a fer arribar al consistori les idees i plans d’acció que des de Podem pensem que s’han d’implementar.

ivangonz

Presentació d’Iván González a la web de la candidatua de Compromís (maig de 2015)

El Cercle assegura que ha fet diversos intents de diàleg amb ell per reconduir la situació, però “resultava impossible fer-ho, i donada la seva negativa a participar, es va acordar i se li va comunicar la seva expulsió del Cercle de Podem Cerdanyola”, ja que “Iván Gnzález Galdeano no ha complert cap de les obligacions que tenia com a membre del Cercle ni com a membre de Podem, i que no ens reconeixem tampoc en la seva acció política, especialment quant als compromisos de Podem de transparència i rendició de comptes davant els ciutadans”.

Actualment el cas està en mans de la Comissió de Garanties Democràtiques de Podem Catalunya, en demanda de l’expulsió definitiva d’Iván González de Podem.

Comparteix:

One Response to Podem demana l’expulsió del regidor Iván González del cercle local

  1. Pingback: Compromís fa el desembarcament a Podem Cerdanyola | Cerdanyola Informa