Dimecres 12: Passejada per Collserola amb la Universitat Popular de Cerdanyola!

La Universitat Popular de Cerdanyola (UPCdv) inicia aquest curs amb una activitat a l’aire lliure: una passejada per Collserola fins a la font de Can Lloses.

COLLSEROLA a la TardorLa Universitat Popular de Cerdanyola inicia el curs amb una activitat refrescant: una passejada per Collserola fins a la font de Can Lloses. L’objectiu de la trobada és compartir amb membres de la Plataforma en Defensa de Collserola les conclusions de les jornades de debat: “Fem un nou Pla per protegir el Parc Natural de Collserola”, el passat mes de gener a Barcelona.

L’acte s’iniciarà dimecres 12 d’octubre (festiu) a les 9:30 h a la Caseta d’informació del Parc Natural de Collserola, al barri de Canaletes, al final del Passeig d’Horta (entrada de vianants al Parc de Collserola des de Cerdanyola). Des d’allà es partirà cap a la font de Can Lloses. Pel camí els assistents podran aprendre sobre la història i la biodiversitat del parc natural. Un biòleg ens descobrirà el nom de les espècies animals i vegetals que anem trobant.

El recorregut, que serà de baixa dificultat, preveu acabar al voltant de les 13:00. Les organitzadores recomanen anar amb calçat còmode, portar aigua i alguna cosa d’esmorzar.

Comparteix: