Truyols i Can Planas tornen al debat plenari

El ple de setembre, que se celebrarà aquesta tarda a les 19h a la sala de plens de l’Ajuntament, recupera temes relacionats amb el Tanatori, Can Planas i programes socials d’habitatge. A les 18h se celebra “el plenillo”, un espai on la ciutadania pot plantejar les seves preguntes a l’equip de Govern.

pleEl ple d’aquesta tarda tindrà un punt relacionat amb l’abocador de Can Planas. El Govern porta el debat de la denúncia del conveni signat en data 18 de desembre de 2006 de col·laboració interadministrativa entre l’Agència de Residus de Catalunya, l’Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i Tractament de Residus, el Consorci Urbanístic del Centre Direccional de Cerdanyola del Vallès i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, per a la remediació dels terrenys de l’abocador de Can Planas i compatibilització amb els usos previstos al Pla parcial del Centre Direccional, per constatar la impossibilitat d’ aconseguir el seu objecte.

Altre punt d’especial interès social és el que tracta l’aprovació de la minuta de l’Addenda de pròrroga del conveni subscrit entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès per la cessió temporal de l’ús de tres habitatges de titularitat pública, per a impulsar programes socials d’habitatge, relacionat amb la inclusió de persona amb especials necessitats d’atenció, amb vigència fins al 31 de desembre de 2016.

Contracte amb l’empresa Truyols

Aquesta tarda es votarà la revocació adoptada pel Ple en data 25 de setembre de 2014 pel qual s’inadmetia el recurs de reposició i la sol·licitud de revisió d’ofici interposats per les regidores d’ERC Helena Solà i Dani Mallén contra l’acord del Ple de data 26 de juny de 2014, pel qual es dóna compte de la resolució d’alcaldia que adjudicava el contracte de gestió integral del servei de cementiri i tanatori municipals a l’empresa Funerària Montserrat Truyols, SA i, només pel que fa a la revisió d’ofici, inadmet la sol·licitud respecte de l’acord del Ple municipal de data 24 d’abril de 2014.

Comparteix: