Ciutadans presenta una moció per demanar més neteja i higiene a Cerdanyola

El grup municipal de Ciutadans ha denunciat, a través d’una moció que es votarà al ple de setembre, l’estat de brutícia que pateix Cerdanyola.

csSegons Ciutadans, cada vegada hi ha més veïns i veïnes que es queixen de l’estat dels carrers de la ciutat. A les queixes recurrents sobre l’estat de la neteja de la ciutat, s’uneixen fets relacionats amb aquest problema que han pres rellevància en els últims mesos, com els incidents en el sistema elèctric de la ciutat a causa de l’acció de les rates o l’augment de queixes relatives a la presència de deposicions de gossos als carrers.

Per aquest motiu, el grup municipal de C’s demana a l’Ajuntament que faci els canvis oportuns per garantir als veïns un entorn més net i saludable que redundi també en una millor imatge de la ciutat.

La moció presentada presenta cinc demandes:

Primer. Que es garanteixi la realització periòdica, per part dels serveis municipals competents, dels controls de la qualitat del servei de recollida dels residus municipals, neteja viària, neteja del clavegueram i de parcs i jardins de la nostra ciutat.

Segon: Que en base a aquesta experiència i tenint també en compte les opinions dels ciutadans mitjançant un procés participatiu, es dugui a terme una auditoria qualitativa sobre el resultat del servei, que inclogui les valoracions dels veïns.

Tercer: Realitzar una tasca de conscienciació des dels mitjans públics, centres educatius, centres esportius, etc… per tal d’arribar al màxim de la població possible per tenir un millor estat de neteja i conservació dels carrers i mobiliari urbà de la nostra ciutat .

Quart: Estudiar la possibilitat d’instal·lar més papereres sobretot en aquells carrers que ara per ara no en disposin, mentre l’amplada de la vorera ho permeti per no interrompre el pas dels vianants amb carrets o mobilitat reduïda.

Cinquè: Traslladar de la present moció a l’empresa adjudicatària, associacions de veïns, associacions de comerciants i entitats de la ciutat.

Comparteix: