Declaracions de Carles Escolà per les imputacions a Cerdanyola

En relació a la informació apareguda al mitjà de comunicació La Vanguardia ahir a la tarda, l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, vol aclarir els fets ocorreguts, per tal que la ciutadania en tingui coneixement.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Primerament l’alcalde vol deixar clara la seva plena disposició a col·laborar amb la justícia per contribuir a aclarir els fets, tal i com han fet sempre que se’ls ha requerit.

En segon lloc comentar que va ser ahir 21 de setembre del 2016 quan es va rebre un fax a l’Ajuntament, sense adreçar-lo a cap persona en concret, per part del Jutjat d’Instrucció número 8 de Cerdanyola del Vallès on s’indica que és l’Ajuntament el que ha de citar per comparèixer davant el jutjat de Cerdanyola del Vallès a la Sra. Carme Carmona, a la Sra. Eulàlia Mimó i a dos tècnics municipals de la casa, en qualitat d’investigats i acompanyats d’assistència lletrada.

Davant la manca d’informació en relació al tema de la citació, i segons conversa telefònica amb el jutjat de Cerdanyola, es fa saber que es tracta de l’expedient relatiu a la modificació de planejament urbanístic en l’àmbit de l’Escola Ramon Fuster, que es va debatre en el Ple municipal en data 26 de juliol de 2012 i 25 d’octubre de 2012.

Davant de tot el que hem descrit anteriorment, l’alcalde torna a reiterar la seva plena disposició i la del govern a col·laborar en tot el que el jutjat consideri oportú.

Comparteix: