Nit fosca a Cerdanyola

Diferents zones de la ciutat han passat la nit a les fosques com a conseqüència del temporal de pluges i vent.

llampsUn front de pluges ha passat per sobre de la ciutat durant aquesta nit. Tal com s’havia anunciat, el front ha descarregat pluges fortes, amb intensitats d’entre 20 i 40 litres per metre quadrat en mitja hora. La tempesta ha anat acompanyada de vent i, sobretot, llamps i trons.

El temporal ha afectat puntualment el subministrament elèctric a la ciutat a les tres de la matinada, quan unes 2.000 abonades s’han quedat sense llum fins que s’ha pogut restablir el servei. L’avaria, que ha estat causada per una sobrecàrrega en un transformador, ha afectat diferents zones de la ciutat. A primera hora del matí ha pogut ser restablert per complet el subministrament.

Com a conseqüència de la gran quantitat d’aigua caiguda en poc temps, la carretera del Riu Sec que uneix Cerdanyola i Badia ha estat tallada al trànsit. En les darreres hores ha pogut ser reoberta i en aquests moments es pot circular amb total normalitat.

Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta del Pla Inuncat per risc d’inundacions pel front de pluges que ha escombrat Catalunya la passada nit i demana a la població que tingui cura en els desplaçaments a les zones on descarregui o a on s’hagin acumulat quantitats importants d’aigua a les vies. A Cerdanyola no s’han de lamentar danys personals ni danys greus. Emergències ha rebut 5 trucades per incidents lleus.

Comparteix: