David Fernández Gázquez, tercer càrrec de confiança del Govern

David Fernández Gázquez, qui ha sigut soci en una empresa privada amb Daniel Mallén (regidor d’ERC), es el tercer càrrec de confiança (contracte a dit) nomenat pel Govern liderat per Compromís per Cerdanyola. Aquest es el tercer dels tres càrrecs que el consistori va aprovar el passat mes de juliol de 2015.

Imatge: Linkdn

Imatge: Linkdn

L’Ajuntament de Cerdanyola, governat per Compromís, ha designat a David Fernández Gázquez com a tercer càrrec de confiança (contracte a dit). Aquest és el tercer dels tres càrrecs que el nou consistori va aprovar al ple del mes de juliol del 2015, contradient el que sempre havia defensat Compromís quan estava a l’oposició: ocupar aquestes places amb treballadors de l’Ajuntament.

David Fernández va néixer el 1983 i és de l’Hospitalet de Llobregat. És una persona vinculada a ERC, en 2005 va treballar com analista de polítiques públiques al Grup Parlamentari del partit. A més a més, va tenir una relació laboral amb Dani Mallén, actual regidor d’ERC a l’Ajuntament de Cerdanyola. Durant un temps van ser socis de la mateixa empresa: JID Projectes, empresa fundada el 2007 que es dedica a la consultoria especialitzada a donar suport a empreses, institucions i associacions. Segons el portal Infocif, actualment Mallén és l’administrador únic de l’empresa.

Ara, David Fernández fa costat a Daniel Mallén com a assessor de l’àrea de polítiques socials, amb un cost per les arques municipals de 45.000 euros/any, el que resulta una mitjana de 3.750 euros mensuals.

Amb aquesta contractació Compromís continua contradient el que va defensar quan estava a l’oposició, on es mostrava contra els càrrecs de confiança i volia apostar per treballadors de la casa per ocupar aquests llocs de treball. Aquesta contradicció suposa un cost anual de 135.000 euros anuals per les arques públiques.

Accedir al currículum de David Fernández.

Comparteix: