El circ serà novetat destacada del desè FIT Cerdanyola

La cia. Circ Xic plantarà la carpa a la plaça de l’Abat Oliba i estrenarà l’espectacle Teatre de funàmbuls.

Cartell_FIT_2016El Festival Internacional de Teatre de Cerdanyola del Vallès, enguany en desena edició, presenta una acurada programació per al públic familiar. L’organització de l’esdeveniment, a càrrec de Bambalina, proposa novetats per la desena edició del FIT Cerdanyola com la presència destacada del circ. La cia. Circ Xic muntarà la seva carpa rodona a la Plaça de l’Abat Oliba i oferirà quatre passis del seu espectacle Teatre de Funàmbuls (24 de setembre, 12h i 17h i 25 de setembre, 12h i 17h).

A la carpa hi arriben dos pallassos amb les butxaques plenes de circ, per buidar-les a la pista i carregar-les de riures. Són dos personatges atemporals, dos pallassos de llarg recorregut, que plasmen el concepte de circ. Com una peça musical, té un principi i un final, amb tensió, emoció i força. Música, pallasso, equilibris d’objectes sobre objectes, rola bola, hula hoops, màgia, i instruments de vent, corda, percussió!
L’espectacle presenta emoció i humanitat, la màgia de l’espectacle, l’emoció del risc, l’art dels pallassos.

Una altra de les novetats és el cartell del FIT 2016. Creat per Núria Fortuny, autora del grafisme, i maquetat per Ramon Sauló, commemora la desena edició del festival i és dedicat al circ, una de les novetats destacades d’enguany.

Venda d’entrades

Les entrades per al FIT Cerdanyola 2016 es podran comprar a partir del 12 de setembre a l’A teneu, carrer de la Indústria, 38-40. Bambalina preveu fer accions al carrer per divulgar el FIT Cerdanyola i alhora, vendre entrades amb avantatges per qui confiï en la compra a l’avançada. Les iniciatives de carrer s’anunciaran oportunament. L’organització recomana comprar les entrades amb antelació, per assegurar-ne la tinença i l’assistència als espectacles programats.

El preu de l’entrada és per adults 6,5€, anticipada, 5,5€. Per infants, 4,5€, 3,5€ a l’avançada. Socis Bambalina 3€ , anticipada 2€.

Pel que fa als escenaris en els quals es podran veure els espectacles són els habituals: l’A teneu, el MAC Can Domènech, plaça de l’Ateneu, plaça de l’Abat Oliba i Carpa de circ de la Plaça de l’Abat Oliba, però també es faran vistoses cercaviles a diferents carrers de la ciutat.

El FIT Cerdanyola

El FIT Cerdanyola és un certamen internacional d’arts escèniques especialitzat en teatre infantil i familiar. Té periodicitat biennal i està concebut, en primer lloc, com un gran esdeveniment per a la ciutat que l’acull, amb espectacles i espais d’actuació a diferents indrets i a preus molt populars i, també, gratuïts.

Amb la mateixa importància, el FIT està pensat com un aparador d’algunes de les produccions internacionals, espanyoles i catalanes de teatre infantil i juvenil més interessants del moment. S’anirà oferint informació a través del portal http://www.cerdanyola.cat/fitcerdanyola i dels perfils socials https://www.facebook.com/Fitcerdanyola, Twitter https://twitter.com/Cerdanyola etiqueta #fitcerdanyola i Instagram, https://www.instagram.com/ajuntament_cerdanyola/

El FIT Festival es celebra del 23 al 25 de setembre i està organitzat per Bambalina i l’A juntament de Cerdanyola del Vallès. Compta amb la col·laboració de la Fundació Xarxa i el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix: