L’alumnat del programa Joves per l’Ocupació finalitza el curs exposant els seus treballs d’empresa

Els joves complementen la formació d’Auxiliar Administratiu/va i Atenció al Client amb pràctiques a empreses. Alguns dels alumnes ja les estan realitzant i la resta les farà al setembre.

L’alumnat del curs Auxiliar Administratiu/va i Atenció al Client ha acabat la formació presentant els seus projectes corresponents al mòdul d’Imatge d’Empresa i Màrqueting. L’acte ha servit per a clausurar la quarta edició del programa Joves per a l’Ocupació.

Joves_per_lxOcupacix

Durant el curs Auxiliar Administratiu/va i Atenció al Client, l’alumnat ha realitzat 300 hores de formació, entre les que destaquen les d’anglès en el procés comercial i d’atenció al client amb l’objectiu de donar resposta a les demandes de l’actual mercat de treball.

El programa, coordinat des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, complementa la formació amb accions d’orientació professional, tutorització i seguiment individualitzat de l’alumnat i la realització de pràctiques en una empresa amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral. Alguns dels alumnes estan realitzant les pràctiques i d’altres ho faran al setembre. Empreses del municipi com Martín Hidalgo Soluciones SLU, Hotel EXE Parc del Vallès i Supermercats Martín col·laboren de forma habitual acollint alumnes en pràctiques i oferint-los la possibilitat de tenir una experiència laboral en empresa.

Comparteix: