El PEM Guiera continuarà obert a partir del 4 d’agost, mantenint-se els serveis que ofereix i els llocs de treball

L’Ajuntament garanteix el normal funcionament de l’equipament esportiu, al temps que treballa per a normalitzar la seva situació.

gueiraEl Ple municipal de juny, celebrat el passat dijous dia 30, va aprovar per unanimitat obrir un nou procediment de resolució de contracte per la gestió del PEM Guiera, de la qual n’és responsable la Federació Catalana d’Handbol. L’objectiu és donar-hi una solució a una situació que es perllonga des del 2014, quan la FCH va anunciar a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès que deixava la gestió del PEM Guiera. L’equipament municipal continuarà intervingut fins el 4 d’agost.

Tots els grups municipals han demanat mantenir el servei per als usuaris i garantir la continuïtat dels llocs de treball. Per garantir-ho el govern municipal ha proposat que el contracte de gestió es divideixi en 5 prestacions de servei diferents per un període de 6 mesos prorrogable a 6 mesos més i abordar la municipalització de la gestió posteriorment. Actualment es reben propostes d’empreses que haurien de fer-se càrrec de la gestió del servei a partir del 4 d’agost.

El govern municipal treballa en la resolució de la situació del PEM Guiera mantenint línies de comunicació obertes amb tots els grups municipals i la plantilla del PEM Guiera

Els precedents

El procés per resoldre el contracte de gestió del PEM Guiera amb la FCH es va iniciar el mes d’abril de 2014 quan es constatava la falta del dipòsit de la garantia econòmica que hauria d’haver dipositat el gestor del PEM Guiera. Poc després, el procés va seguir amb la FCH immersa en situació de concurs de creditors. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès intervenia l’equipament el mes d’agost, responent a la decisió de la FCH de deixar de prestar el servei. En el ple de setembre de 2014 s’acordava la resolució del contracte, una decisió que acceptava la FCH i un dels seus creditors, Bankia, però no així l’altre, l’Institut Català de Finances. La disconformitat d’aquesta entitat va provocar que aquella resolució es trenqués. L’equipament ha continuat intervingut fins al 4 d’agost, quan s’entrarà en una nova fase que ha de portar a la resolució de la situació.

Comparteix: