Cerdanyola es mulla per l’esclerosi múltiple

Un any més, la ciutadania de Cerdanyola del Vallès ha participat a la diada Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, que es va celebrar ahir diumenge a totes les piscines de Cerdanyola del Vallès.

cartell Mulla'tEl voluntariat local ha informat a totes les persones que han anat a les piscines del que és la malaltia de l’Esclerosi Múltiple, al temps que els oferien la possibilitat de col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple comprant el marxandatge editat per l’ocasió. Samarretes, bosses, tovalloles, gorres, logotipades amb el peix multicolor símbol de la jornada i el lema ‘Mulla’t 2016’ han estat a disposició de qui ha volgut col·laborar-hi. També s’ha animat a les persones banyistes perquè nedessin per la diada. Un diploma a nom de l’esportista ha certificat els metres fets per la causa.

Un dels moments centrals de la jornada s’ha produït al migdia quan a les piscines cerdanyolenques com les d’arreu on s’ha fet el Mulla’t s’ha produït el tradicional salt conjunt a les piscines, per “mullar-se” en la lluita contra aquesta malaltia. Una nodrida representació municipal amb presència dels grups presents al consistori, encapçalada per l’alcalde Carles Escolà, han saltat amb la ciutadania a la piscina de can Xarau.

La representació municipal ha valorat molt positivament la participació de la ciutadania a la diada del Mulla’t. El voluntariat local de la FEM, organitzadora de la jornada a la ciutat, ha coincidit amb els representants municipals destacant la gran participació de les cerdanyolenques i els cerdanyolencs. De la trobada han sorgit idees com traslladar el salt de can Xarau a una piscina d’estiu, fent-lo passar per les diverses existents a la ciutat.

El voluntariat cerdanyolenc agraeix el suport i ajut de les institucions i empreses gestores de les piscines de la ciutat perquè han ajudat a muntar els punts d’informació del Mulla’t.

El Bosc Tancat, Fontetes, Montflorit, PEM Guiera, SAF de la UAB i can Xarau, totes les piscines de la ciutat, han estat, un any més, piscines Mulla’t. El SAF de la UAB i l’Ajuntament destinaran els diners de la venda d’entrades del diumenge 10 de juliol a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Comparteix: